Времето

Тук може да обсъждате предаванията по Нова Телевизия

Модератори: skizzik, Incubuss, PRot

Времето

Мнениеот teilor » Четвъртък 25 Юни, 2009 2:40 pm

От миналата седмица няма една прогноза,която да е вярна...не и за Пловдив.
Защо не вземат наистина верни данни,а не само да четат изпратена информация от ...от къде всъщност?
При всички облаци и дъжд ,които са на картата последната седмица,в Пловдив е само слънце и жега.
Имам и други забележки,ама тях по-нататък!
teilor

Re: Времето

Мнениеот Incubuss » Четвъртък 25 Юни, 2009 4:05 pm

Оплачи се на БАН:) Нали не смяташ, че Деси Банова прави прогнозите:)
Incubuss

Мнениеот teilor » Четвъртък 02 Юли, 2009 6:29 pm

[*]Защо не вземат наистина верни данни,а не само да четат изпратена информация от ...от къде всъщност?[*]
Някъде да съм написала ,че тая грозната анорексичка прави прогнозата?
Казах,че трябва да вземат информация от повече места...ама то се иска акъл и работа...някой трябва да я свърши.Къде по-лесно е да вземеш едно листче и да го прочетеш от аутокюто...
teilor

Мнениеот Incubuss » Петък 03 Юли, 2009 10:25 am

Прогнозата се взима от НИМХ на БАН. Ако ти хрумва по-сериозна институция - сподели, ще използваме нея. И от колко места предлагаш да вземаме информация? От всички възможни сайтове и после да вадим средна аритметична? Едва ли ще е по-точно.
Incubuss

Мнениеот teilor » Понеделник 27 Юли, 2009 6:58 pm

Ужас!!!
Защо не смените тая анорексичка Деси Банова....изглежда ужасно.и в тия селски роклички ,опнати по ребрата й, направо е трагична.
Сякаш току що някой я е взел от магистралата...
teilor

Мнениеот P4ela » Вторник 28 Юли, 2009 7:19 am

Ако пишете с нормален шрифт, всички ще разберат от какво сте недоволна! К. Стоев
P4ela

Мнениеот ORKA » Сряда 19 Авг, 2009 7:13 pm

Това девойче, дето казва времето вчера и днес в 8 вечерта, да не е било на почивка в Щатите? Няма ли кой да обърне внимание на произношението й?! Ако пък някой "професионалист" я е посъветвал така да изговаря гласните :lol:
ORKA

Мнениеот ruf4444 » Сряда 19 Авг, 2009 10:20 pm

Не знам дали тук е мястото да споделя,но не мисля,че жена с говорни дефекти,трябва да казва прогнозата за "ВРЕМЕТООО".
Все пак не гледаме треторазредна кабеларка.
ruf4444

Мнениеот toxic89bomb » Четвъртък 20 Авг, 2009 11:26 am

Здравейте, искам да предложа в картата за времето в България да се постави и град Добрич. Не мисля, че градът ми е толкова малък и незначителен, че да му се дава само малка част в лентата отдолу, която едва се вижда. С население от 100 хиляди и нагоре, както и център на област не мисля, че трябва да се пренебрегва по-този начин.Не вярвам , че една иконка в повече на картата ще бъде проблем :) . Също така мога да добавя, че така ще направи телевизията ви още по-привлекателна за гледане от зрителите в Добрич ;) . Ще съм благодарен ако някой се заеме с молбата ми и се реши този проблем.
toxic89bomb

Мнениеот nigol » Четвъртък 20 Авг, 2009 10:06 pm

Хей ,НОВА,я сложете един сладък ,сладкодумен и секси синоптик,стига с тия спънати мацки :lol:
Таралежът е странна птица-докато не я ритнеш,не полита....
nigol

Следваща

Назад към Предавания